DUYURULAR

Yozgat Bozok Üniversitesi WebCBS Tanıtım Kataloğu

Yozgat Bozok Üniversitesi Şefaatli Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Öğr. Gör. A. Doğukan YAZICI ve Bölüm Öğrencisi Mustafa Aksoy, Web Mapping Application uygulaması ile web ortamında kullanılan “Yozgat Bozok Üniversitesi WebCBS Tanıtım Kataloğu” tasarlamışlardır. Kağıt ortamında sunulan kataloğa, bölümleri ile ilişkili olarak konum bilgisi ve görsel unsurları ekleyerek bilgisayar ve mobil cihazlarda kullanılabilen gerçek konumlu bir sanal katalog oluşturmuşlardır. Çalışma üniversite tanıtımına farklı bir boyut katması sebebiyle Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ tarafından tebrik edilmiştir. Öğretim görevlimiz A.Doğukan YAZICI'ya ve öğrencimiz Mustafa AKSOY'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz..

31.05.2020 23:38