DUYURULAR

Ek Yerleştirme ile Yüksekokulumuza Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Muafiyet ve İntibak İşlemleri Duyurusu

Ek Yerleştirme ile Yüksekokulumuza kayıt yaptıran öğrenciler için 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Muafiyet ve İntibak İşlemleri aşağıda belirtilen esas ve şartlar dahilinde yapılacaktır. Şartlara uygun yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

1-Ders muafiyet ve intibak başvurularının en geç 12/11/2021 tarihi mesai saati bitimine kadar yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak olan başvurular dikkate alınmayacaktır.

2- Üniversiteye kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, daha önceden aldıkları derslerin geçer notlarının muaf olarak değerlendirilebilmesi için Yüksekokul Müdürlüğümüze muafiyet istedikleri dersleri belirten birdilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Başvuru dilekçesinin ekinde; daha önceden öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumu tarafından onaylanmış (mühürlü, kaşeli ve imzalı) ders içeriklerinin ve onaylanmış (mühürlü, kaşeli ve imzalı) not döküm belgesinin (transkript) bulunması zorunludur. Belgelerin tam ve eksiksiz olarak belirtilen tarihe kadar teslim edilmesi öğrencinin sorumluluğunda olup, belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

3- Öğrenciler, daha önceden almış ve başarmış oldukları ders/dersler karşılığında hangi ders/derslerden muaf olmak istediklerini başvuru dilekçelerinde belirtmek zorundadırlar.

4- Muafiyet talebi karara bağlanıncaya kadar öğrenciler muafiyet talebinde bulunduğu derse/derslere devam etmek zorundadırlar.

5- Muafiyet talebi; belirtilen süre içerisinde, tüm dönemleri kapsayacak şekilde bir defa yapılabilecek olup daha sonradan muafiyet talebinde bulunulamayacaktır.

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ.

Muafiyet başvuruları ile ilgili olarak; Yüksekokulumuz öğrenci işlerini telefonla arayarak veya Öğr. Gör. Mahmut YILDIRIM’a m.yildirim@bozok.edu.tr adresinden mail göndererek sorularınızı iletebilirsiniz. Ayrıca ilgiliYönergeden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yüksekokulumuz programlarının müfredatlarına web sitemizden (Örnek: Anasayfa->Programlar-> Adalet-> Öğrenci İşleri ->Ders Müfredatı) ulaşabilirsiniz.

4.11.2021 12:00