ETKİNLİKLER

2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi Oryantasyon Programı

Şefaatli Meslek Yüksekokulu konferans salonunda öğrenci ve akademik personellerin katılımlarıyla oryantasyon programı düzenlendi. Programda ilk olarak Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Mehmet Cevat TEMİZKAN öğrencilere Şefaatli MYO tanıtımı ve Covid-19 Kampüs Kullanımı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Öğr. Gör. Adem KABADAYI yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize Temel İngilizce muafiyet sınavı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı birimi tarafından hazırlanan kişelerdeki davranışsal bağımlılık üzerine sunum yaptı. Öğr. Gör. Mertcan ARITÜRK ve Öğr. Gör. Metin GÜMÜŞAY öğrenci toplulukları hakkında bilgilendirmeler yaptılar. Öğr. Gör Ahmet KAŞIK tarafından Yozgat Bozok Üniversitesinin tanıtımını ile oryantasyon programı sonlandı.

20.10.2021 17:00