ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ PROGRAMI

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Stajı Bilgilendirme Duyurusu

Yaz döneminde zorunlu staj yapacak öğrencilerimiz aşağıda verilen bilgiler çerçevesinde staj uygulamalarını tamamlayacaklardır.

1- Birinci sınıf öğrencileri zorunlu stajlarını bahar döneminin tamamlanması ile birlikte yaz döneminde yüz yüze olarak yapacaklardır.

2- İkinci sınıf öğrencilerimiz zorunlu yaz stajlarını yüz yüze veya 2020-2021 eğitim- öğretim yılı bahar yarı yılına mahsus olmak üzere Üniversitemiz Senatosunun aldığı karar neticesinde zorunlu ödev, vaka analizi, simülasyon vb. şekilde çevrim içi (online) olarak yapabilmelerine karar verilmiştir.

Ödev sürecine ilişkin detaylı bilgilendirme ve staj toplantısı gelecek hafta içinde gerçekleştirilecektir.

Staj takvimi: Daha önce belirlenen tarihler içerisinde stajlarını yapmaları gerekmektedir.

Dikkat: COVİD-19 pandemi sürecinin seyrine göre ilerleyen zamanlarda herhangi bir değişiklik olması durumunda gerekli bilgilendirmeler tüm öğrencilerimize yapılacaktır.

9.06.2021 14:30