Bozok Üniversitesi

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Şefaatli'de Kadınlar Kick Boks Yapıyor Sağlıklı Kalıyor

Şefaatli'de Kadınlar Kick Boks Yapıyor Sağlıklı Kalıyor

Yüksekokulumuz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu tarafından düzenlenen "Şefaatli'de Kadınlar Kick Boks Yapıyor Sağlıklı Kalıyor" Eğitim Projesi Başladı.

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler topluluğumuz akademik danışmanı Öğr. Gör. Mert Can Arıtürk ve Kick Boks Teknik Direktörü Öğr. Gör. Ahmet Kaşık'ın girişimleri ile hayata geçirilen "Şefaatli'de Kadınlar Kick Boks Yapıyor Sağlıklı Kalıyor" isimli eğitim projesi Yüksekokulumuz yerleşkesinde gerçekleştirilen toplantı ve sonrasında spor salonumuz ziyareti ile başladı.

Proje kapsamında gerçekleştirilen ilk buluşmaya Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. M. Cevat Temizkan , Yüksekokul Sekreterimiz Alparslan Karaca, Şefaatli İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Muzaffer Arslan ve İlçe Nüfus Müdürümüz Şükrü Bağcı da katılım sağladı.

Açık alanda Covid-19 önlemleri kapsamında yapılan tanışma ve bilgilendirme ardından proje kapsamında eğitim alacak kişilerle birlikte yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü spor salonu ziyaret edildi. Proje kapsamındaki eğitim 3(üç) ay süreyle gerçekleştirilecek olup katılımcılara Yozgat Bozok Üniversitesi ve Şefaatli Halk Eğitim Merkezi tarafından sertifika verilecektir.

26.05.2021 09:41