Bozok Üniversitesi

HABERLER

Öğretim Görevlilerimiz Kick Boks Antrenör Kademelerini Yükselttiler

Öğretim Görevlilerimiz Kick Boks Antrenör Kademelerini Yükselttiler

Şefaatli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümünden bölüm başkanımız aynı zamanda Kick Boks Milli Takım Antrenörü Öğr. Gör. Metin GÜMÜŞAY Ankara’da düzenlenen 4. Kademe Kick Boks Başantrenör kursuna ve Öğretim Görevlimiz ve Kick Boks Milli Sporcu – Milli Takım Antrenörü Ahmet KAŞIK Osmaniye ilinde gerçekleştirilen Kick Boks 5. Kademe Teknik Direktörlük kursuna katılmışlardır. İl spor müdürlükleri spor salonlarında Kovid-19 tedbirlerine uygun olarak gerçekleşen kursları başarılı bir şekilde tamamlamışlardır. Bölüm hocalarımız antrenör kademe yükseltme kurslarının verimli geçtiğini söyleyerek Kick Boks faaliyetlerinde yeni antrenör kademeleri dereceleri ile daha verimli olacaklarını ifade etmişlerdir.

 Teknik Direktörlük kursunu ziyarete gelen Kick Boks Federasyonu Başkanı Sayın Salim Kayıcı ile kursta görüşmeler yapan bölüm başkanı GÜMÜŞAY ve Öğr. Gör. KAŞIK Yozgat ilinde yapacakları projeler, il ve federasyonda gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Bölüm başkanımız GÜMÜŞAY Ankara’da devam eden kurs sürecinde Türkiye Kick Boks Federasyonu başkanı Sayın Salim Kayıcı’yı makamında da ziyaret etmiştir. Özel Güvenlik ve Koruma bölümü ile ilgili bilgilendirme yaparak Kick Boks spor dalını müfredatımıza alarak öğrencilerimize hem meslek hayatlarında hem de sosyal yaşamlarına katkıları olacağı ile ilgili istişarede bulunmuşlardır.  Mülkiyet Koruma ve Güvenlik bölümümüzde Öğr. Gör. Ahmet Kaşık hocamız ile birlikte 2 tane Kick Boks Milli takım antrenörü olduğu için öğrencilerimizin çok şanslı olduğunu dile getiren bölüm başkanımız Metin Gümüşay Kick Boks Spor dalının hem Yozgat Bozok Üniversitesi, hem de Şefaatli MYO da üst seviyede yapılır hale getirmek olduğunu dile getirmiştir. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Sayın Salim Kayıcı Kick Boks branşını Üniversitelerde yaygınlaşması ve Akademik çalışmalarda ele alınmasından duyduğu memnuniyet dile getirmişlerdir.

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı GÜMÜŞAY ve Öğretim Görevlisi KAŞIK aynı zamanda yakın savunma sporları uzmanı olarak Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencilerine bilgi ve tecrübelerini en iyi şekilde aktarmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. 

21.05.2021 11:45