TAPU VE KADASTRO

''Tapu Ve Kadastro Alanında Kariyer Söyleşileri-1'' Etkinliği

Üniversitemiz Kariyer Merkezi etkinlikleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuzda ''Tapu Ve Kadastro Alanında Kariyer Söyleşileri-1'' konulu online etkinlik düzenlendi. Mimarlık Ve Şehir Planlama Bölüm başkanı Öğr. Gör. Mahmut GÖRKEN' in moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe konuk olarak Tapu ve Kadastro XXII. (Yozgat) Bölge Müdürü sayın İsmail ERTÜRK katılım sağladı. Şefaatli Meslek Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. Dr. Mehmet Cevat TEMİZKAN, Meslek Yüksekokul öğretim elemanları ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte Sayın ERTÜRK Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün işleyişi ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdikten sonra öğrencilerimizin eğitim hayatında ve kariyerlerinde dikkat etmeleri gereken noktalara değinerek, öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Soru cevap bölümü ile sonuçlanan etkinliktenten sonra MYO müdürümüz tarafından  sayın ERTÜRK' e katılımlarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

29.04.2021 01:25