ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI

Şefaatli Meslek Yüksekokulumuza Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Ahmet Arslan Beyin ziyareti

Şefaatli Meslek Yüksek okulumuz Özel Güvenlik Programı Kişi Koruma dersi kapsamında yapılan uygulama dersine üniversitemiz genel sekreter yardımcısı sayın Ahmet Arslan bey ile Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğretim Görevlisi Ahmet Kaşık katılım gösterdi. Öğretim görevlisi Metin Gümüşay tarafından gerçekleştirilen kişi koruma dersine kısa bir süre katılım sağlayan genel sekreter yardımcımız Sayın Ahmet Arslan, Özel Güvenlik ve Koruma Programındaki öğrencilerimize tüm dersleri önemsemeleri ve dikkatle takip etmeleri gerektiğini ve mezuniyet sonrasında meslek hayatlarında mutlaka bu derslerden yararlacaklarını ifade ettiler.

Katılımları için Genel sekreter yardımcımız sayın Ahmet Arslan beye teşekkür ediyoruz.

HABERİN DEVAMI VE GÖRSELLERE BURADAN ULAŞABİLİR SİNİZ.

14.12.2021 18:04