ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI

Öğretim Görevlilerimiz Kick Boks Antrenör Kademelerini Yükselttiler

Şefaatli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümünden bölüm başkanımız aynı zamanda Kick Boks Milli Takım Antrenörü Öğr. Gör. Metin GÜMÜŞAY Ankara’da düzenlenen 4. Kademe Kick Boks Başantrenör kursuna ve Öğretim Görevlimiz ve Kick Boks Milli Sporcu – Milli Takım Antrenörü Ahmet KAŞIK Osmaniye ilinde gerçekleştirilen Kick Boks 5. Kademe Teknik Direktörlük kursuna katılmışlardır. İl spor müdürlükleri spor salonlarında Kovid-19 tedbirlerine uygun olarak gerçekleşen kursları başarılı bir şekilde tamamlamışlardır. Bölüm hocalarımız antrenör kademe yükseltme kurslarının verimli geçtiğini söyleyerek Kick Boks faaliyetlerinde yeni antrenör kademeleri dereceleri ile daha verimli olacaklarını ifade etmişlerdir.

Haberin Devamı Ulaşmak İçin Tıklayınız.

3.04.2021 10:52