Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel GÜNEY, Şefaatli Kaymakamı Muhammed Fatih GÜNLÜ ve Belediye Başkanı Müjdat KARACA Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel GÜNEY, Şefaatli Kaymakamı Muhammed Fatih GÜNLÜ ve Şefaatli Belediye Başkanı Müjdat KARACA tarafından Meslek Yüksekokulumuza bir ziyaret gerçekleşmiştir. Ziyaret kapsamında tüm akademik ve idari personelimiz ile Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bir yemek verilmiş, sonrasında hayırseverimiz Lutfi TEMİZ’e okulumuza gerçekleştirmiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Rektör Yardımcımız, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. M. Cevat TEMİZKAN’ın katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda, Üniversitemiz, Kaymakamlık ve Belediyenin yapabileceği ortak çalışmalar, bölümler ve öğrencilerin genel durumu ve olası sorunların çözümerine yönelik verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantı sonrasında Meslek Yüksekokulunun İdari ve Eğitim binasında tamamlanmış olan birçok altyapı ve geliştirme çalışmaları yerinde incelenmiştir. Son olarak Rektör Yardımcımız Yücel Güney, akademik personel ile bir toplantı gerçekleştirmiş ve burada akademik personelin görüş ve önerileri alınmıştır.

Meslek Yüksekokulumuz olarak katılımları ve desteklerinden dolayı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel GÜNEY’e, Şefaatli Kaymakamı Muhammed Fatih GÜNLÜ’ye, Şefaatli Belediye Başkanı Müjdat KARACA’ya ve okulumuza yapmış olduğu hayır faaliyetlerinden dolayı Lutfi TEMİZ’e teşekkür ederiz.

1.06.2021 18:53