Bozok Üniversitesi

HABERLER

Öğretim Görevlimizden Yeni Bir Madalya İle Daha Büyük Hedeflere!

Öğretim Görevlimizden Yeni Bir Madalya İle Daha Büyük Hedeflere!

MYO öğretim görevlimiz Ahmet KAŞIK’dan bir başarı daha geldi!  Türkiye Kick Boks Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan ve 1-7 Temmuz 2021 tarihlerinde Şırnak ilinde yapılan Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonasına katılıp Türkiye 3.’sü olarak bronz madalyayı almaya hak kazandı.

Hedeflerinin büyük olduğunu dile getiren öğretim görevlisi Tokyo’dan gelen haber ile daha da gayretlendiğini açıkladı. 2020 Tokyo olimpiyatlarının yapıldığı bu günlerde Kick Boks sporu adına da güzel şeyler olmaktadır. Uluslararası olimpiyat komitesi aldığı karar ile Kick Boks sporunu olimpik spor olarak tanıdığını açıkladı. İstikrarlı ve kararlı çalışmalarına devam eden Öğr. Gör. KAŞIK, Kick Boks Sporunun artık olimpik spor olması sebebiyle sevinçli olduklarını dile getirirken bundan sonra daha büyük heyecan ve kararlılıkla antrenmanlarına devam edeceğini ve ülkemizi tekrardan Avrupa – Dünya Şampiyonalarında uluslararası düzeyde temsil etmek istediğini belirterek desteklerinden dolayı MYO müdürlüğüne ve üniversite rektörlüğüne teşekkür etti.

Şefaatli MYO müdürü Dr. M. Cevat TEMİZKAN, bu yıl içerisinde üçüncü derecesini getiren Öğretim Görevlimizi tebrik ederek elde ettiği başarıların katlanarak devam etmesini diledi. Şuan devam etmekte olan olimpiyatlardaki Türk milli takımımızın mücadelesinin takdire şayan olduğunu belirten yüksekokul müdürü Dr. TEMİZKAN kick boks sporunun olimpik spor olması sebebiyle ileriki süreçlerde öğretim görevlimizin, yetiştirdiği sporcuların ve ülkemiz kick boks sporcularının da olimpiyat düzeyinde ülkemize madalyalar kazandıracaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

7.08.2021 15:00