Kariyer Merkezi Müdürlüğünden Yüksekokulumuza Ziyaret

Bozok Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sümeyra GAZEL, Mdr. Yrd. Öğr. Gör. Dr. Sevil ZENGİN, Mdr. Yrd. Öğr. Gör Hasan KALE ve Mezunlar Biriminden sorumlu ögretim üyeleri Doç. Dr. Servet ARAS ve Dr. Öğr. Üyesi Elçin DALKILIÇ Şefaatli Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundular.

Staj Seferbirliği ile ilgili süreçler ile kariyer planlaması dersinin Yüksekokulumuzda nasıl yürütüldüğü Yüksekokul Müdür yardımcımız Öğr. Gör. Alperen ERDOĞAN ve Kariyer Merkezi temsilcimiz Öğr.Gör. Kübra SAĞLAM tarafından aktarılırken, Kariyer Merkezinin gelecekte planladıkları ortak çalışmalar, etkinlikler ve programlar hakkında Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sümeyra GAZEL tarafından bilgilendirme yapıldı.

23.06.2021 14:59