Bozok Üniversitesi

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Şefaatli MYO Kütüphanemiz Yeni Binamıza Taşınma İşlemleri Tamamlandı ve Hizmet Vermeye Başladı

Şefaatli Meslek Yüksekokulumuzda yeni yerine taşınan kütüphanemiz öğrencilerimiz için geniş ve ferah bir çalışma ortamı olmuştur. Öğrencilerimizin rahatlıkla araştırmalarını ve ödevlerini yapacakları kütüphanemizde geniş kitap ve ansiklopedi bulunurken aynı zamanda üç adet de bilgisayar öğrencilerimizin kullanımına girmiştir. Öğrencilerimiz araştırma konularını kütüphanemizdeki internete bağlı bilgisayardan rahatlıkla yapabileceklerdir.

Şefaatli Meslek Yüksekokulunda görev yapan Öğr. Gör. Ahmet KAŞIK koordinatörlüğünde MYO kütüphanemiz haftanın beş günü hizmet vermektedir.

Şefaatli MYO müdürü Dr. M. Cevat TEMİZKAN kütüphanenin yeni yerinde hizmete başladığını belirterek üniversite öğrencilerinin bu hizmetten faydalanabileceğini söyledi. İlçemizde ikamet eden öğrencilerimizin Kovid-19 önlemleri alarak zaman zaman kütüphaneden yararlandıklarını belirten MYO müdürü bilgiye ulaşmak isteyen öğrencilerimizin kütüphanemizde hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşabileceklerini ifade etmiştir. Öğrencilerin bilgiye ulaşmaları konusunda ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiğini belirtmiştir. Bu yıl 57. Kütüphane haftası kutlaması yapılırken öğrencilerimizin okumaları, bilgi birikimlerini artırmaları, düşünmeleri, üretken bireyler olmasında kütüphanelerin öneminin büyük olduğu ve kütüphanelerin verdiği hizmet bakımından teknolojiden de faydalanılması gerektiğini, hayat boyu öğrenmenin kaçınılmaz olduğunu ifade eden MYO müdürü bu bağlamda teknolojiye de ayak uydurmak gerektiğini belirterek kütüphane haftasını kutladı.

2.04.2021 12:03