Bozok Üniversitesi

ŞEFAATLİ MYO

Şefaatli MYO da Kick Boks Kuşak Heyecanı!

Şefaatli MYO da Kick Boks Kuşak Heyecanı!

"Şefaatli’de Kadınlar Kick Boks Yapıyor Sağlıklı Kalıyor" Sosyal Sorumluluk Projesi sürecinde Türkiye Kick Boks Federasyonu Haziran (2. Dönem) Kuşak döneminde 29.06.2021 tarihinde Şefaatli MYO yerleşkesinde açık alanda kovid-19 önlemleri alınarak kick boks SARI kuşak sınavı yapıldı. Kick boks eğitimlerine devam eden Şefaatli’li kadınlar sarı kuşak sınavının heyecanını yaşarken sınav esnasında da öğrendikleri teknikleri başarılı bir şekilde sergileyerek sarı kuşağa terfi ettiler.

Katılımcılar kick boks eğitimine katıldıkları için kendilerini hem daha sağlıklı hem de çok şanslı hissettiklerini belirterek Şefaatli MYO idaresine ve üniversite rektörlüğüne teşekkür ettiler.

Kuşak sınavını MYO müdürü Öğr. Gör. Dr. M. Cevat TEMİZKAN, müdür yardımcısı Öğr. Gör. Alperen ERDOĞAN, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Mert Can ARITÜRK,  akademik ve idari personel izlediler. Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. ARITÜRK ve kick boks milli takım antrenörü Öğr. Gör. Ahmet KAŞIK açılış konuşmalarını yaptılar. MYO müdürü Dr. M. Cevat TEMİZKAN katılımcılara kick boks sarı kuşak sınavında başarılar diledi ve MYO olarak bu tür faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

2.07.2021 11:48