BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Prof. Dr. Güngör Yılmaz Şefaatli Meslek Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti

15 Haziran 2021 tarihinde Şefaatli Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden üniversitemiz rektör yardımcısı; Prof. Dr. Güngör Yılmaz ve Ziraat Fakültesi Dekanımız; Prof. Dr. Yavuz Gürbüz yüksekokul müdürü; Öğr. Gör. Dr.  Cevat Temizkan ile birlikte yapılması planlanan çevre düzenlemesi için yerinde incelemelerde bulundu.

Ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güngör Yılmaz ve Ziraat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yavuz Gürbüz Yüksekokul müdürümüz; Öğr. Gör. Dr. Cevat Temizkan ile birlikte, Şefaatli Meslek Yüksekokulu Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu tarafından projelendirilen Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Öğr. Gör. Ahmet Kaşık'ın antrenörlüğünü yaptığı "Şefaatli'de Kadınlar Kick Boks Yapıyor Sağlıklı Kalıyor" isimli proje kapsamında gerçekleştirilen eğitimi takip ettiler.

16.06.2021 22:11